Exportsäljare

Vi söker nu en säljare som vill jobba i ett nytänkande och mycket drivet team.

Som Exportsäljare har du ett kund- och kommersiellt ansvar för vår affär i ca 25 länder, varav 4–6 länder är prioriterade där du tillsammans med importör/partner skapar och agerar efter en överenskommen årsplan. På övriga marknader ansvarar du för att presentera ett aktuellt erbjudande, orderplanering och skeppning av varor enligt gängse rutiner som satts upp tillsammans med respektive importör.

Du utvärderar löpande hur våra partners arbetar med våra produkter, vilket inkluderar prissättning och varumärke, med målsättningen att effektivera och utveckla vår affär. Uppdraget innebär även att hitta och utvärdera nya marknader och partnerskap samt ersätta befintliga partners som inte når upp till förväntad nivå. Målet är tillväxt!

Du är affärsinriktad och lägger mycket energi i ditt arbete

  • Du tar stort ansvar och ser till att dina mål uppfylls
  • Du tar initiativ, har förmåga att förankra dem och se till att de genomdrivs
  • God kännedom om produktutvecklings flöde – från idé till lansering
  • Du har hög energi och en positiv inställning
  • Du har hög social förmåga och ett stort intresse av att samarbeta med agenter/distributörer
  • Mycket god datorvana med kunskap i programvara anpassade för orderhantering

Du har god kunskap om regler för export av alkoholhaltiga produkter inklusive exportdokumentation, EMCS-hantering etc
  • Du är noggrann och strukturerad
  • Hög planeringshorisont
  • Lösningsorienterad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Mossvall, vVD Omnipollo, på telefon 0707 74 60 89. Din ansökan skickar du till mikael@omnipollo.com

Sista ansökningsdag är 2023-11-30. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Omnipollo AB är ett svenskt bryggeri grundat 2010 av bryggare Henok Fentie och designer Karl Grandin. Bryggeriet har under åren vunnit ett flertal priser för sin öl och har flera storsäljare som Levon, Nebuchadnezzar, Aon Pecan Mudcake samt även de alkoholfria ölen Zodiak och Maz. Omnipollo AB exporterar sin öl till 45 länder. Omnipollo AB har ett flertal restauranger och barer; Omnipollos hatt, Omnipollos flora och Omnipollos kyrka i Stockholm samt Omnipollos Hamburg i Tyskland och Omnipollos Tokyo i Japan.

Are you above
the legal
drinking age in
your country?

We currently only ship beer to countries within the EU.

We currently only ship to countries within the EU.