Packaging Operator

Vi söker nu en “Packaging Operator” som vill jobba i ett innovativt och aktivt team på vår paketeringsanläggning i Kungsängen. Som Packaging Operator är du, tillsammans med vår Packaging Manager, ansvarig för att säkerställa effektiv paketering som upprätthåller Omnipollos kända kvalitet. Arbete med ut-/inleveranser samt lagerhantering tillkommer.

Du trivs med att jobba i en innovativ organisation med högt tempo och du har viljan att lära dig mera om paketeringsteknik, utrustning samt kvalitetsarbete. Du har intresse i teknik samt är naturligtvis noggrann och strukturerad. Har du ett intresse för mat och dryck så kommer du känna dig hemma hos oss.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Davidsson, Head of Operations, på telefon 070-3017633. Din ansökan skickar du till mattias@omnipollo.com

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning till och med september med möjlighet till tillsvidareanställning. Sista ansökningsdag är 2023-04-30. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

B-körkort krävs. Truckkort är meriterande men inte krav.

Välkommen med din ansökan!

Are you above
the legal
drinking age in
your country?

We currently only ship beer to countries within the EU.

We currently only ship to countries within the EU.