Ekonomiassistent/redovisningsekonom

Omnipollo AB är ett svenskt bryggeri grundat 2010 av bryggare Henok Fentie och designer Karl Grandin. Bryggeriet har under åren vunnit ett flertal priser för sin öl och har flera storsäljare som Levon, Nebuchadnezzar, Aon Pecan Mudcake samt även det alkoholfria ölet Konx. Omnipollo AB exporterar sin öl till 45 länder. Omnipollo AB har ett flertal restauranger och barer bl. a Omnipollos Hatt, Omnipollos Flora och Omnipollos Kyrka i Stockholm samt Omnipollos Tokyo i Japan.

Omnipollo AB är nu inne i en expansiv- och utvecklingsfas efter uppstarten av ett eget bryggeri i en kyrka i Sundbyberg.

https://omnipollo.com/
https://www.instagram.com/omnipollo/?hl=en

Omnipollo AB söker en ekonomiassistent/redovisningsekonom

Vi söker en ekonomiassistent med erfarenhet av löner som vill jobba i ett innovativt och aktivt team. En ekonomiassistent som vill vara delaktig i att utveckla och lyfta teamet. Du kommer att få ett brett och varierande ansvarsområde som bl. a omfattar löner, leverantörsreskontra, kundbetalningar, bokföring, redovisning och momsredovisning.

Du har en gymnasial- eller högskoleutbildning inom ekonomi samt minst tre års erfarenheter från arbete med motsvarande arbetsuppgifter.

Du trivs med att jobba i en innovativ organisation med högt tempo och du har viljan att vidareutvecklas med företaget. Du är öppen, serviceinriktad och kreativ samt naturligtvis noggrann och strukturerad.

Kontoret ligger idag i Sundbyberg vid Marabouparken.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Lundbäck, CFO Omnipollo, på tfn 070-7257610. Din ansökan skickar du till asa@omnipollo.com

Sista ansökningsdag är 2021-12-19. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Are you above
the legal
drinking age in
your country?

We currently only ship beer to countries within the EU.

We currently only ship to countries within the EU.